fbpx

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Registrací na portále www.viaferraty.cz uděluje uživatel provozovateli portálu ViaFerraty.cz v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, souhlas se shromažďováním, uchováváním a zpracováním těchto osobních údajů uživatele: e-mailové adresy, jména, příjmení, roku narození a města. Osobní údaje bude provozovatel ViaFerraty.cz prostřednictvím svých zaměstnanců zpracovávat manuálně i automaticky (elektronicky) přímo v databázi příslušného redakčního systému, na kterém je portál provozován.

Současně tímto uživatel potvrzuje, že si je vědom svých práv dle ust. § 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. V souladu s ust. § 5 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, jsou výše uvedené osobní údaje shromažďovány a zpracovávány výhradně za účelem navázání kontaktu s uživatelem pro účely webových portálů ViaFerraty.cz a rovněž za účelem zasílání obchodních sdělení (newsletteru) a informací prostřednictvím elektronických prostředků do doby, kdy provozovateli  ViaFerraty.cz přímo a účinně zašle informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace byly nadále zasílány.

Provozovatel portálu ViaFerraty.cz nesbírá žádné osobní údaje, které jí čtenáři sami dobrovolně neposkytnou (například při vkládání názorů v debatních skupinách, registracích do soutěží atd.).

Soubory cookies

Tento portál používá soubory cookies. Zpravidla jde o soubory třetích stran používané např. pro správu reklamy, diskusní systém, nebo sdílení na sociálních sítích. Zejména o Google, Google Adsense, Sklik, Google Analytics, Netmonitor, Disqus, Facebook, Twitter, Google+ a další. V rámci systému obsluhy reklamy mohou být použity cookies, na které nemáme vliv.

Cookies jsou krátké textové soubory, které server umisťuje do uživatelova počítače při načtení webové stránky. Technicky jde o sérii kódů, podle kterých prohlížeč shromažďuje a následně odesílá informace o vašem chování zpět na příslušný server. Více informací najdete třeba na Wikipedii.

Nechcete-li, aby tento portál ukládal na váš počítač soubory cookies, můžete je ve vašem prohlížeči blokovat, nebo tento portál zkrátka nepoužívat. Je nám líto, ale není v našich technických možnostech pro konkrétního uživatele cookies nepoužívat.

 


Zpátky na začátek